Hoi,

Ik Ben Tessa


Ik ben erg gedreven, enthousiast en gepassioneerd. Ik hou van mijn werk en ben nog steeds blij dat ik het lef had om te kiezen voor het ''onzekere beroep'' als creatief therapeut  (dans-, stem- en speltherapeut) en contactclown.

Gedurende mijn loopbaan kom ik bij mezelf steeds weer dezelfde ervaringen tegen: durven, vertrouwen, doen, doorgaan, fouten maken, leren, delen en blijven ontwikkelen. Ik hou van studeren en ronde ook de opleiding kunsteducatie voor het basisonderwijs, mindfulness coach en kunstgeschiedenis af. 

Ik ben moeder van drie prachtige dochters en geniet daar enorm van. 
Ervaring

Met mijn totaaltheater lessen werk ik op verschillende locaties aan diverse uiteenlopen projecten. Ik werk in opdracht van verschillende organisaties waaronder: Artez hogeschool voor de kunsten, cultuureducatie Enschede, de Nederlandse Reisopera, Kaliber Kunstenschool. Naast het geven van specialistische dans/stem en theaterworkshops en creatieve dagprogramma's in het onderwijs (voor leerlingen en leerkrachten) coach ik muziekdocenten in opleiding en kunstenaars in de zorg.

Vrijheid

Het mooie aan mijn vak is dat ik veel onderweg ben, veel mensen leer kennen en steeds weer creatief kan zijn in het ontwikkelen van dans, stem en theaterprogramma's.  Ik hou van de vrijheid en merk dat ik mezelf de kans geef om te blijven ontwikkelen.

optredens

In het onderwijs breng ik jaarlijks een nieuwe kindervoorstelling. Alle voorstellingen zijn interactief en onvergetelijk. 

Ook werk ik met veel passie als zingende ober. Een geweldige groep zangers waarmee ik wekelijks door Nederland en Duitsland reis. Een mooie combinatie, coachen, lesgeven en zelf uitvoeren. Kijk op de site van de Theaterobers voor meer informatie hierover.

Tevens heb ik 'zingen in de zorg' ontwikkeld voor mensen met dementie. Ik bezoek de mensen in huiskamers en aan bed en zing liedjes met mijn muziekdoosje.

Met mijn happy together band speel ik verschillende muziekstijlen waarin we het een grote uitdaging vinden om bestaande muziek in een nieuw jasje te steken. Ook organiseren we "meezing" middagen met muziek uit de 60's en 70's. 

KOORCOACHING

In dit stuk van mijn werk komen veel facetten samen. In deze coaching leer ik zangers zichzelf op een eerlijke manier te presenteren. Laat zien wat je zingt en wat het met je doet. Maak indruk door jezelf te zijn.

Neem Contact Met Me Op

Naam
E-mail
Bericht
0 of 350

© 2023 Tessa Totaaltheater      Contact