Basisonderwijs

Ontwikkeling Creatieve workshops basisonderwijs

Al jaren ontwikkel ik met veel plezier themaworkshops, voorstellingen en dagprojecten voor het basisonderwijs.
Ik word ingehuurd door o.a. Kaliber kunstenschool, Cubahof en de Nederlandse reisopera. Naast de ontwikkeling  van workshops reis ik ook veel van school naar school. Veel scholen weten de praktijk al goed te vinden! Dat is natuurlijk geweldig! Ik geniet ontzettend van het werken met kinderen.

VEEL VRAAG NAAR DE PRODUCTEN VAN DE PRAKTIJK

Vanaf september 2018 zal ik versterking krijgen om alle workshops en dansdagen te kunnen geven. Ik wil graag kwaliteit blijven leveren en aandacht en het persoonlijke contact met al mijn opdrachtgevers blijven behouden.

Ik heb iemand gevonden die precies past bij mijn werkwijze. Haar naam is Sonja Bleijerveld. Een topper in haar vak, gespecialiseerd in het werken met kinderen van alle leeftijden.

Ik ben erg blij dat Sonja ook energie en aandacht wil steken in de workshops en dansdagen.  Je zult haar vast het komende jaar tegenkomen.

Wil je meer weten over Sonja check: www.sonjableijerveld.nl

COACHING LEERKRACHTEN

Steeds meer scholen willen zich richten op méér kunst en cultuur in het onderwijs. Er worden handen ineen geslagen omdat er wordt gezien dat kinderen door kunst veel meer vertrouwen, inzicht en flexibiliteit ontwikkelen.

Het mooie is dat er steeds meer leerkrachten leuke oefeningen en specifieke kennis willen vergaren over stemgebruik, beweging, dans en theater in de klas.  

De ontwikkeling van de programma's liggen voor mij niet meer alleen bij het maken van leuke, inspirerende workshops voor de kinderen maar ik bied dus ook steeds meer teamtrainingen gericht op de creatieve ontwikkeling van de leerkrachten.


Hiernaast zie je een kort interview met Tessa over haar manier van werken met leerkrachten en leerlingen (met dank aan Loetje en Den Boef)

LEERLIJNEN

Voor heldere uitleg inclusief beeldmateriaal zie
https://cultuurmenu.org/leerlijnen/lets-present/

Ik bied twee bijzondere leerlijnen aan. 1 leerlijn Let's Present passend bij IPC onderwijs en een leerlijn Let's Present geschreven voor iedere basisschool!

Het lesmateriaal Let's Present bevat meer dan 500 totaaltheater oefeningen (zang, dans en theateroefeningen). Het lesmateriaal is zorgvuldig samengesteld met als doel de leerkracht handvatten te geven om op een laagdrempelige manier te kunnen werken met deze creatieve werkvormen.

N.a.v. diverse thema's (bouwen, dieren, emoties, geschiedenis) zijn prachtige oefeningen ontwikkeld, helemaal passend bij deze thema's. Tevens bevat het boek muziek,  film en werkmateriaal.

Leerlijn 'Let's Present'

De leerlijn Let's present inclusief coaching voor de leerkrachten is te koop. De prijs en uitleg van dit specifieke product vindt u in de webwinkel.

Aanbod

Workshop Dans In De Klas

 • €95
 • Duur: 45-60 minuten
 • Exclusief reiskosten

Teamtraining Warming Up En Energizers

 • €250 (exclusief BTW)
 • Duur: 90 minuten
 • Inclusief Hand-out met alle oefeningen

Teamtraining werken met CD bewegingsliedjes voor kinderen 'IK ben IK'

 • €295
 • Duur: 90 minuten
 • Inclusief alle liedjes 
 • inclusief meer les ideeën

Teamtraining - de magie van handpoppen

binnen deze training zullen jullie technieken leren hoe je met handpoppen kan werken en hoe je de poppen als pedagogisch hulpmiddel zou kunnen inzetten.

 • € 295 
 • Duur: 90 minuten
 • Inclusief het boekje 'de magie van handpoppen'

Dansdag met presentatie en techniek

Workshop in elke klas met leuke thema dansen ( 8 groepen) met een voorstelling aan het einde van de dag

(voorzien van dansmaterialen, doe opdrachten, presentator,  en geluid)

Kosten €1400

Neem Contact Met Me Op

Naam
E-mail
Bericht
0 of 350

© 2023 Tessa Totaaltheater      Contact