Inspiratie groep 7 en 8

Door Tessa Totaaltheater // april 3

IK WOU DAT IK …..

Tijdens deze les gaan we bezig met houding/ beweging en gezichtsuitdrukking. Je hebt hiervoor papier nodig, een schaar, een doosje, een bank en je gezin. Kijk maar mee met de uitleg! druk op download, dan kunnen we direct beginnen.

met muziek wordt het nog gezelliger. In de link hieronder de muziek

ELVIS

Jullie leren een dans in 1 minuut. Dit is niet zomaar een dans! Deze dans is ook geschikt voor vaders en moeders. Tijdens de lessen voor jullie juffen en meesters doe ik deze dans ook vaak met ze. De muziek is van Elvis, weet jij wie dat is? Hij zingt en danst de muziekstijl Rock and roll. ( je kunt veelmeer muziek van Elvis vinden op youtube

wil je de dans nu eens zonder uitleg doen? Hierbij de muziek

presentatietraining MUZIEKBELEVING AVONTUUR

stel je voor, jij bent de regisseur van een avonturenfilm. Een beetje vreemd aan deze film is dat de muziek al klaar is maar film nog niet! Jij maakt een spannende avonturen film op bestaande muziek! Check de download button voor de uitleg! En weet je wat misschien ook leuk is….als je er kleding bij zoekt, verschillende materialen en mooie plekken in huis kun je er misschien echt een film van maken!

Hierbij de filmmuziek voor de film die nog gemaakt moet worden ( gemaakt door Jan Garritsen)

CONCENTRATIE ARMEN CHOREO

Tijdens deze oefening is er maar 1 ding belangrijk … concentratie. Jullie leren een strak bewegingspatroon met jullie armen. Deze choreografie is een bestaande dans die al door vele mensen is uitgevoerd. Druk op de download button.

Muziek voor de Armen choreografie