Inspiratie groep 5 en 6

Door Tessa Totaaltheater // april 3

MIX MET KNETTER VEEL VERSCHILLENDE LIEDJES

Tijdens deze les dansen we alsof niemand ons ziet. Lekker gek, met de gordijnen dicht. Doe je mee? Check dan eerst het filmpje door op download te klikken.

En hierbij de muziekmix met al die knetter liedjes. Veel plezier!

muziekmix – doe eens gek!

ELVIS

Jullie leren een dans in 1 minuut. Dit is niet zomaar een dans! Deze dans is ook geschikt voor vaders en moeders. Tijdens de lessen voor jullie juffen en meesters doe ik deze dans ook vaak met ze. De muziek is van Elvis, weet jij wie dat is? Hij zingt en danst de muziekstijl Rock and roll. ( je kunt veel meer muziek van Elvis vinden op youtube) Druk op de download button om direct mee te doen. En onder het filmpje staat ook nogmaals de muziek. Zo kun je het vaker herhalen.

wil je het vaker dansen? Hierbij de muziek

IK WOU DAT IK – THEATEROEFENING

Tijdens deze oefening leren jullie werken met personages en hun verschillende manieren van bewegen. We gaan ontdekken wat de verschillen zijn. Hoe beweegt een special agent en hoe beweegt een ober? Zie je verschil? En waarom zou dat zijn? Deze oefening leert ons gebruik te maken van ons eigen lichaam en door te oefenen zullen we steeds meer ontdekken over ons eigen lichaam. Dit zal je helpen bij bijvoorbeeld spreekbeurten. Druk op de download button voor de uitleg. Druk op de download knop voor de uitleg.

met deze muziek kun je het zo vaak doen als je zelf wil.

FLEXIBEL AVONTUUR

Tijdens deze oefening gaan we aan de slag met bewegingstheater. Je gaat je inleven, samenwerken en lastige bewegingen verzinnen. Het is een super leuke oefening om heel vaak achter elkaar te doen. Elke keer met een ander parcours en met iemand anders voorop.

muziek voor het flexibele avontuur