Inspiratie groep 3 en 4

Door Tessa Totaaltheater // april 3

PIRATENLIED

Welkom in mijn huiskamer. In deze les gaan we samen zingen en toneelspelen. Doe je mee? Druk maar op de downloadknop, dan kunnen we direct beginnen.

Wil je de het liedje vaker doen? Dan zie je hier de muziek. Je kunt het liedje zo vaak doen als je zelf wil. Misschien willen je broertjes en zusjes ook wel piraten zijn.

Piratenlied – muziek

KAUWGOM/ ROBOT MIX

Tijdens deze oefening zullen jullie op 2 verschillende manieren gaan bewegen. Zo flexibel als kauwgom en zo stijl en strak als een robot. Dit doe je op speciale muziek. De muziek wisselt namelijk steeds af. Heel rond en zacht en heel strak en ritmisch…hoor jij het verschil. Onderzoek de verschillen in je lichaam en in de muziek. Doe je mee? druk maar eerst op de download knop. dan weet je precies hoe het werkt.

wil je het nog een keer dansen? Hierbij de muziek.

OPDRACHTENDANS

Tijdens de volgende bewegingsoefening krijgen jullie allemaal verschillende bewegingsopdrachten. Pas goed op! Want soms beweeg je wel en soms beweeg je niet. Luister goed naar de opdrachten die ik geef. Dans lekker mee, dat kan ook met je broertjes en je zusjes. Druk je weer eerst op download. Dan weet je precies hoe het werkt.

je kunt ook zelf allemaal dansopdrachten verzinnen! Hierbij de muziek

DANSEN MET JE SCHADUW

Tijdens deze dansopdracht gaan jullie een dansfilm maken van jullie eigen schaduw. Zet de onderstaande muziek op en laat je schaduw bewegen op de muziek. Ga uitproberen wat allemaal mogelijk is! Je schaduw kan namelijk meer dan je denkt. Stuur je het filmpje naar juf? Druk maar eerst op download om precies te horen hoe het gaat.

Muziek voor de schaduwdans