Inspiratie groep 1 en 2

Door Tessa Totaaltheater // april 3

SPINNENLIEDJE

Tijdens deze eerste inspiratieopdracht maken we ons lichaam even wakker, Dit doen we door middel van massage van ons eigen lichaam. Doe je mee? Druk op de download button, dan kunnen we direct beginnen!

Wil je het nog eens doen? Hierbij de muziek

OP REIS

In deze opdracht gaan we reizen met de trein. Het doel van deze opdracht is gebruik maken van de ruimte ( in de trein achter elkaar in een lang rij en uit de trein, op een grote plek) Daarnaast ontdekken we verschillende dansstijlen. De vrolijke bewegingen uit onze oude Klompendans, de zachte bewegingen uit China en de directe, stevige aardse bewegingen uit Afrika. Druk op de download button, dan kun je met het filmpje mee dansen.

wil je het nog eens dansen? Hierbij de muziek: Trein mix wereldreis

KAUWGOM / ROBOT

Tijdens de volgende opdracht beweeg je op 2 verschillende manieren. Heel erg flexibel en heet erg strak. Ontdek eens wat de verschillen zijn. Wat kun je allemaal doen als je kauwgom zou zijn. En hoe strak kan een robot bewegen? We gaan lekker experimenteren. Druk op de download button om het instructiefilmpje te zien. daaronder vind je de muziek link.

De muziek voor kauwgom – robot oefening.

DIT BEN IK

Het liedje Dit ben ik gaat over ons lichaam! We zingen over veel lichaamsdelen en zullen deze ook in beweging brengen. Weetje dat jij geweldig bent! Zing het maar lekker hard mee, Dit is mijn lichaam, zie ik ben zo blij! Kijk maar goed naar mij! Druk maar op de download knop, dan kun je direct meedoen! Wil je het nog een keer zingen en dansen? De muziek zie je onder het filmpje.

De muziek van het liedje Dit ben ik